Formația feminină de volei UVT Agroland Timișoara a efectuat ieri un antrenament comun cu deținătoarea titlului în Ungaria, Linamar Bekescsaba (BRSE), iar astăzi a reluat deja ședințele de pregătire pe plan local. În țara vecină, trupa pregătită de Bogdan Paul și BRSE au exersat diferite rotații, disputând și două seturi la final, fiecare echipă reușind să își adjudece câte unul. Antrenorul timișorencelor a precizat că verificarea de ieri a fost extrem de utilă înainte de primul meci oficial din 2018, cu Dinamo București, programat sâmbătă, 13 ianuarie, la sala UVT de pe strada Oituz, în etapa a 11-a din Divizia A1.

Diana Balintoni & Co. s-au deplasat ieri în Ungaria pentru un nou antrenament comun cu Linamar Bekescsaba. Antrenorul Bogdan Paul s-a declarat mulțumit de nivelul antrenamentului, pe care l-a considerat necesar înainte de reluarea campionatului.

Ne-am antrenat cu o echipă care a jucat în preliminariile Champions League, care încă este angrenată în competițiile europene și care este campioana Ungariei de ani buni. Linamar este o formație foarte puternică și bine organizată, spun eu. Consider că este un partener foarte util pentru ce avem noi nevoie în momentul de față, mai ales că ritmul unui astfel de antrenament este foarte greu de reprodus acasă. Aveam nevoie de un adversar înainte de realuarea campionatului și cred că pe viitor putem să mai facem întâlniri de acest gen pentru că sunt foarte, foarte utile. – B. Paul

Antrenament BRSE - UVT Agroland

După prima săptămână de antrenamente din acest an, voleibalistele clubului de pe Bega au recuperat la capitolul fizic zilele de vacanță, staff-ul tehnic urmând să pună la punct ultimele detalii tehnico-tactice pentru primul joc din 2018.

Fetele sunt într-o stare bună, au recuperat zilele de vacanță. Personal sunt mulțumit de nivelul de pregătire fizică. Avem, ca de obicei, de lucrat mai mult la aspectele tactice și tehnice. Trebuie să începem acest an cu o victorie frumoasă, iar apoi să pregătim bine și celelalte meciuri, care se vor succeda rapid. – B. Paul

Partida UVT Agroland – Dinamo București este programată sâmbătă, la ora 19:30, la sala UVT de pe strada Oituz, și face parte dintr-un nou cuplaj al prim-divizionarelor din capitala Banatului. Primul meci al zilei este programat la ora 17:00, între echipele masculine CSU UV Timișoara și campioana en-titre Volei Municipal Zalău.

#ForzaAgro #ForzaUVT